Natuurverblijf

Je kunt bij “De Zouwe” een natuurverblijf boeken tijdens je therapie, coachings- of trainingsdagen. Je kunt dit ook individueel boeken voor een lekkere ‘break out’, weekendje weg of een weekje vakantie.

Er is een natuurhuisje. Geschikt voor twee personen:

https://www.airbnb.nl/rooms/18014526

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/32208

En er is een Tipi tent met een doorsnede van 6 meter, luxe bed, kacheltje en 2 relax rotan fauteuils, ook geschikt voor 2 personen:

https://www.airbnb.nl/rooms/30345044

      

Een aantal van de 70 recencies:

…na een warm en persoonlijke ontvangst waren we prettig verrast door het cosy tiny house. De ligging, de omliggende natuur brengen je gelijk in een ontspannen staat van zijn. vuurtje stoken.. muziekje luisteren… goed bed.. wakker worden van de vogels en een fijn ontbijtje… ons batterijtje is weer opgeladen!
…heerlijk huisje op een prachtige plek. Gezellig hond Boez op bezoek en ‘s avonds buiten 3 jonge egeltjes om onze voeten lopen. Naast het huisje een wandelknooppunt vanwaar je heerlijk kunt wandelen door prachtig natuurgebied. En niet te vergeten, elke morgen een heerlijk, verrassend ontbijtje en uitzicht op de mooie Vlietmolen. Zeker de moeite waard dus.
…Wat een fijn huisje in een prachtige omgeving! Een heerlijke tuin met een picknicktafel waar je in de zon kan zitten en s’avonds bij een knisperend vuurtje. Het gebied is prachtig en heel rustig, je kan gebruik maken van de kano voor een tochtje over de rivier en wandelingen maken in het natuurgebied. Het huisje is sfeervol en bezit alles wat je nodig hebt. Echt zo’n moment waarop je bedenkt waarom je ook alweer in de stad wilde wonen terwijl dit ook bestaat. Als je lekker tot rust wilt komen zit je hier goed. Wij komen in ieder geval terug!