Natuurverblijf B&B “De Zouwe”

 

Locatie

“De Zouwe” ligt direct aan de Zouwe. Het is de naam van het boezemwater en onderdeel van het natuurgebied de Zouweboezem. Ooit maalden de molens op de Zederikkade het overtollige polderwater naar deze boezem. Dit natura 2000 gebied staat bekend om zijn unieke flora en fauna. Een natuurverblijf boeken is zeker een aanrader! Iedereen die langs de molen over het bruggetje aan het einde van de dijk arriveert reageert met dezelfde verwondering. “Wat een prachtige plek”!

Het brede therapie- en trainingsaanbod van “De Zouwe” in combinatie met natuurverblijf in dit bijzondere natuurgebied biedt eventueel een extra dimensie. 

Je kunt bij “De Zouwe” een natuurverblijf boeken tijdens je therapie, coachings- of trainingsdagen. Je kunt dit ook individueel boeken voor een lekkere ‘break out’, weekendje weg of een weekje vakantie.

natuurhuisje

Geschikt voor twee personen.

https://www.airbnb.nl/rooms/18014526

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/32208

 Tipi tent 

Deze heeft een doorsnede van 6 meter, luxe bed, kacheltje en 2 relax rotan fauteuils, ook geschikt voor 2 personen: 

Zie ook:

https://www.airbnb.nl/rooms/30345044

 Pipowagen  

Zeer knus met ook een eigen tuin, picknicktafel, tuinstoelen en een kacheltje.

 

      

    

Een aantal van de 70 recencies:

…na een warm en persoonlijke ontvangst waren we prettig verrast door het cosy tiny house. De ligging, de omliggende natuur brengen je gelijk in een ontspannen staat van zijn. vuurtje stoken.. muziekje luisteren… goed bed.. wakker worden van de vogels en een fijn ontbijtje… ons batterijtje is weer opgeladen!
…heerlijk huisje op een prachtige plek. Gezellig hond Boez op bezoek en ‘s avonds buiten 3 jonge egeltjes om onze voeten lopen. Naast het huisje een wandelknooppunt vanwaar je heerlijk kunt wandelen door prachtig natuurgebied. En niet te vergeten, elke morgen een heerlijk, verrassend ontbijtje en uitzicht op de mooie Vlietmolen. Zeker de moeite waard dus.
…Wat een fijn huisje in een prachtige omgeving! Een heerlijke tuin met een picknicktafel waar je in de zon kan zitten en s’avonds bij een knisperend vuurtje. Het gebied is prachtig en heel rustig, je kan gebruik maken van de kano voor een tochtje over de rivier en wandelingen maken in het natuurgebied. Het huisje is sfeervol en bezit alles wat je nodig hebt. Echt zo’n moment waarop je bedenkt waarom je ook alweer in de stad wilde wonen terwijl dit ook bestaat. Als je lekker tot rust wilt komen zit je hier goed. Wij komen in ieder geval terug!

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op!