De Zouwe

Beste bezoeker van De Zouwe,

De fysiotherapiepraktijk is vanaf 11 mei weer open.  Inmiddels zijn we weer opgestart met behandelen binnen de praktijk en kunnen de videoconsulten in overleg weer worden afgebouwd. Ook is de praktijk weer vrij toegankelijk voor nieuwe patiënten. Er zijn wel een aantal maatregelen van het RIVM die wij opvolgen. 

In verband met hygiënemaatregelen die horen bij deze Covid-tijd vragen we u het volgende wanneer u onze praktijk bezoekt: – Desinfecteer uw handen bij binnenkomst – kom alleen  – houd 1,5 m afstand – hoest en nies in uw elleboog – neem een laken en een handdoek mee – bij verdachte Corona klachten van u of uw huisgenoten is er geen toegang tot de praktijk (verhoging/koorts, niezen/hoesten, kortademigheid, diarree, moeheid)

Voor meer informatie;

https://www.defysiotherapeut.com/nieuwtjes-en-oproepen/veilig-naar-je-fysiotherapeut/

 De verhuur van ons natuurhuisje of de tipi tent kan doorgaan mits u de richtlijnen van het RIVM opvolgt. Als u om gezondheidsredenen wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden van airbnb of NatuurhuisjeAls u symptomen van het coronavirus vertoont, verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen of onze locatie te verlaten. Tijdens uw bezoek vragen we u om zorgvuldig de 1,5 meter afstand te bewaren. 
Wij maken na ieder bezoek alles zorgvuldig schoon.
Wij hopen met deze maatregelen u en onszelf te beschermen en vertrouwen op uw begrip.

Locatie

“De Zouwe” ligt direct aan de Zouwe. Het is de naam van het boezemwater en onderdeel van het natuurgebied de Zouweboezem. Ooit maalden de molens op de Zederikkade het overtollige polderwater naar deze boezem. Dit natura 2000 gebied staat bekend om zijn unieke flora en fauna. Het brede therapie- en trainingsaanbod van “De Zouwe” in combinatie met dit bijzondere natuurgebied biedt daardoor een extra dimensie. En los van het therapieaanbod is een natuurverblijf boeken zeker een aanrader! Iedereen die langs de molen over het bruggetje aan het einde van de dijk arriveert reageert met dezelfde verwondering. “Wat een prachtige plek”!

Jolanda Vaatstra

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel buiten zijn een enorm positieve invloed op mij heeft. Deze ervaring wil ik graag met je delen. Hiervoor nodig ik je van harte uit!

Volgens mijn collega’s en patiënten bied ik hulp op een rustige,  betrouwbare en deskundige manier. Nuchter en zonder oordeel. Zelf hecht ik veel waarde aan samen zijn met familie en vrienden, hulp bieden en sportiviteit. Ik zit lekker in mijn vel als ik regelmatig buiten sport en creatief bezig ben. Skaten met m’n skateclub, fietsen en hardlopen. Het liefst voor een goed doel. Creativiteit stop ik in tuinieren, piano spelen en sinds kort ook beeldhouwen.

Ervaren en deskundig

Ik ben opgeleid tot manueel therapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en revalidatie therapeut. Al 30 jaar oefen ik dit vak uit met veel passie en plezier. De laatste 16 jaar in een vooraanstaand revalidatiecentrum. Hier heb ik complex medische zorg verleend en mijn expertise uitgebreid op het gebied van coaching en gedragsverandering. Ik beheers de technieken van health couseling, ACT (Acceptance and Commitment Therapie), Graded Activity, Exposure,  Mobilizing Awareness, haptonomie, motivational interviewing, NLP en psycho-motore therapie.  Naast persoonlijke therapie en coaching bied ik deze ook aan voor groepen.

Motivatie

“Jou weer laten stralen en krachtig voelen”, daar ligt mijn hart. Je zult je snel begrepen voelen door mijn manier van luisteren en aansluiten. Door jarenlange ervaring versta ik de kunst om de juiste therapievorm  in te zetten die voor jóú werkt. Daarbij vind ik het belangrijk dat je succes én eigen regie ervaart. Hierdoor zul je snel resultaat boeken en je doelen bereiken.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op!