Coaching en Training

Je kunt bij “De Zouwe” óók terecht voor individuele coaching en training.

Vanaf  oktober 2019 sta ik ingeschreven bij het KNGF, Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie, als geaccrediteerd leefstijlcoach.

Daarnaast ben ik ook leefstijlcoach binnen het team van de GLI Vianen/Lexmond. 

Vragen waarmee je terecht kunt zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe verander ik mijn leefstijl?
  • Ik heb overgewicht en een slechte conditie. Hoe start ik op een verantwoorde manier met trainen?
  • Ik zit al een tijdje niet lekker in mijn vel, wil je even met me meedenken?
  • Hoe kan ik gezond en blessure vrij trainen?
  • Hoe kom ik van mijn stress af en toch goed blijven presteren?

Drie-daagse trainingen

“De Zouwe” biedt naast individuele coaching ook verschillende trainingen aan.

Het huidige aanbod is:

Bovenstaande trainingen bieden een interessante combinatie van therapie en coaching maar zijn ook interessant als educatief en ervaringsgericht programma. De trainingen zijn zo opgezet dat zij naast het educatieve en coachingsdeel alle ruimte bieden  voor bezinning, buiten zijn en genieten van de natuur.

Je schrijft je individueel in. Afhankelijk van jouw wensen en de belangstelling voor deze training kan de educatie of het buitenprogramma met andere deelnemers plaatsvinden. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. De trainingen zijn eventueel te combineren met 2 overnachtingen in ons natuurverblijf.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op!